Lakwerk van houten deuren, ramen, poorten en daklijsten.

Lakwerk van houten deuren, ramen, poorten en daklijsten.

Zonder de nodige behandeling verliezen houten ramen aan uitzicht en structuur. Vooral regen, wind en UV-stralen hebben een grote invloed op het vs in een goede staat is gebracht. Met P.D.S. schilderwerken bieden we een totaaloplossing voor al het onderhoud. Uw huis is immers een investering die degelijk onderhoud nodig heeft als het zijn waarde wil verzekeren.

offerte

Uitgebreide keuze in afwerking en decoratietechnieken.

Er is een zeer uitgebreide keuze beschikbaar in kleuren die zowel binnen als buiten geschikt zijn. Met verschillende decoratietechnieken kunnen we elk voorwerp volgens uw wens er modern, antiek, klassiek of eigentijds laten uitzien.

lakwerk_restauratie_deuren_voor lakwerk_hout_restauratie_renovatie_schilderen lakverf_deuren_schilderwerk

Ook meubelen en andere voorwerpen kan u lakken of decoreren:

natural balance (1)Uw antieke meubel kan er weer net zo uitzien zoals het ooit authentiek was. Wij zijn immers bewezen vakbekwaam in het restaureren en decoreren van meubelen door gebruik te maken van verschillende technieken. Patineren en Polychromeren behoren tot de mogelijkheden als ook vergulden van decoratieve details met bladgoud. Voor wie modern verkiest kan vast een keuze vinden in de mogelijkheden die we bieden door gebruik te maken van de modernste lakverven die ontwikkeld zijn de laatste jaren.

Ambachtelijke partner voor alle Verf en Decoratie Projecten in Antwerpen en omgeving sinds 1973!