Renovatie en restauratie van gevels : reinigen, herstellen en schilderen.

anim_schilderwerk_binnen_buitenReeds geruime tijd zijn wij de ideale partner in gevelrenovatie en gevelrestauratie. De afgelopen jaren hebben we dan ook specifieke ervaring opgedaan op dit gebied. Dankzij onze expertise zijn we in staat om uw wensen volledig af te stemmen op de mogelijkheden. Wij stellen alles in het werk om de gevel te renoveren en de authentieke uitstraling daarbij in tact te houden. Gevelrestauratie vergt techniek en vakmanschap.

offerte

Gevelrestauratie:

  • Onder gevelrestauratie kan het restaureren van een gevel, of een deel van een gevel worden verstaan.
  • Restauratie zoals herstellen van beschadigde delen en/of het waterdichten of schilderen van gereinigde delen.
  • We maken daarbij enkel gebruik van de beste materialen om de hoogste kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

gevel_renovatie_restauratie   gevelwerken_restauratie_renovatie   gevel_restauratie_daklijsten_renovatie

Gevels schilderen:

Het schilderen van buitenmuren is geen eenvoudige zaak. Er moet heel wat aandacht worden besteed aan de voorbehandeling om tot een duurzaam en kwalitatief resultaat te komen. De voorbehandeling is dus een zeer belangrijke stap.

Nalatigheid of een verkeerde productkeuze, kan rampzalige gevolgen hebben. Bovendien speelt de ligging van de muren ten opzichte van zonnestand een belangrijke rol. Wij doen dan ook steeds eerst een grondige analyse.

restauratie_renovatie

De aard van de ondergrond zal een grote rol spelen in de behandeling van de muren. Zijn de muren droog genoeg? Is er spouwverluchting aanwezig? Hoe staat het met de hechting van eventuele oude verflagen? De toestand van de gevel zal bepalen welke voorbereidende werken moeten uitgevoerd worden.

restauratie_herstelling_lakwerk_onderhoud   restauratie_hoeve_lakwerk

Ambachtelijke partner voor alle Verf en Decoratie Projecten in Antwerpen en omgeving sinds 1973!