Restaureren / schilderen van traphallen, stucwerk, plafonds, sierlijsten.

P.D.S. Algemene wooninrichting is gespecialiseerd in het restaureren van uiteenlopende projekten. Onze ervaring is uitgebreid, en op verzoek kunnen we meerdere referenties tonen. Dankzij de continue innovaties in de professionele materialen kunnen we meer dan ooit beter beschermen tegen de invloeden van weersomstandigheden. Bovendien zijn de huidige lakken milieuvriendelijk en voldoen aan de Europese wetgeving VOC 2010.

herstellingen_restauratie_renovatie_stucwerk

offerte

Traphallen worden in authentieke pracht gerestaureerd:

Met behulp van onze ervaring in restauratie en met de huidige beschikbare materialen kunnen we de meest uiteenlopende technieken toepassen om uw traphal weer in oorspronkelijke staat te brengen. Oud Venitiaans stucwerk kan hersteld worden en nog beter beschermd worden in de toekomst. Traphal renovatie, gevel restauratie en schilderwerk voor traphallen door echte vakmensen. We kunnen volledige projekten aan inclusief bepleistering.

herstellingen_restauratie_renovatie

U kunt bij ons terecht voor de ambachtelijke restauratie-technieken als marmer-en houtimitaties, patineren en verguldwerk. Hiernaast voeren wij Venetiaans stucwerk, leemstuc uit en restaureren wij ornamenten en plafonds. We passen eeuwenoude techniek toe met behulp van moderne materialen en nieuwe ontwikkelingen. Ook met grisaille, fresco’s en andere technieken van muur of plafond schilderen hebben we uitgebreid ervaring.

Geef uw ruimte weer de charme van een eeuwen oude look en sfeer!

Ambachtelijke partner voor alle Verf en Decoratie Projecten in Antwerpen en omgeving sinds 1973!